fotopalyazat_2024osz

Ez most nem sikerült - Fotópályázat a Biológia Intézetben

Biztosan fogott már el az az érzés, amikor úgy gondoltad valamiről, hogy ez most nem sikerült. Lehet ez egy félresikerült kísérlet, egy baleset a laborban, egy rosszul kihúzott tétel, egy lekésett vonat, elmaradt koncert vagy egy szakadó eső a kedvenc fesztiválodon.


Ha átéltél már hasonlót, vagy a következő hónapok során történne bármi ilyen, készíts róla egy fotót, mely át tudja adni a hangulatot, írj egy pár mondatos rövid bemutatót, hogy együtt, újra átélhessük a történtetek!


Mutasd meg a többieknek hogyan lehet emelt fővel viselni a kudarcot vagy csak nevessünk együtt egy jót, történjen bármi!


Jelentkezni bármilyen fotóval (digitális formában, nem kell kinyomtatni, előhívatni) lehet, a lényeg, hogy tartozzon a fotóhoz egy olyan sztori, történet (írásban) ami sikeresen át tudja adni, hogy milyen kudarc, kellemetlenség vagy csak egy félresikerült kísérlet miatt gondolja valaki, hogy EZ MOST NEM SIKERÜLT.


A pályamunkák a jelentkezési határidő után zsűrizésre kerülnek, ami után a legjobbnak, legvicessebbnek ítéltekből kiállítást szervezünk a tavaszi félév során. Továbbá a legjobb pályaművek a korábbi évekhez hasonlóan ismét díjazásban fognak részesülni!


Jelentkezési határidő: 2024. december 13.


A pályamunkákkal személyesen, a felhasználási szerződések aláírását követően lehet jelentkezni a Növénybiológiai Tanszék 218-s szobájában, Ördög Attilánál.



Friss Hírek

Hegeduszora_nyiltak_a_viragok_es_a_kiallitas

Több érzékszervet is gyönyörködtető esemény helyszíne volt 2024. október 14-én a Szegedi Tudományegyetem Rektori Épületének aulája. Dr. Zalatnai Márta fotókiállítását Benedekfi Zoltán hegedűművész előadása tette még különlegesebbé. Az SZTE Füvészkert biológusának döntően védett növényeket bemutató tárlatát november 27-éig bárki megnézheti a Dugonics téri épületben.