halloween_1170

Félelmetes Halloween Party a Biológia Intézetben

Idén ősszel újra megrendezzük a már hagyomásnyosnak tekinthető Haloween-i összejövetelünket.


Ami várható móka, jókedv, kacagás, de hogy ez biztosan megvalósulhasson, idén is szervezünk egyéni vagy csapatos/csoportos (nem vetélkedő jellegű) versenyeket, ahol mindenki megmutathaja milyen szépen faragott a TÖKe (előre elkészített TÖKéletes vagy TÖKéletlen TÖKöket várunk a Partyra), mennyire rémisztő - a megjelenése - (egyénileg vagy csapatban is várjuk a jelentkezéseket, egy esetleges bemutató/előadás többlet pontokat is érhet), illetve levezetésül egy sütiversennyel is készülünk, ahol az ízeken kívül a megfelelő designt is díjazni fogjuk (várjuk az ötletes, biológiához, tudományokhoz és Halloweenhez kapcsolódó édes vagy sós finomságokat).


A party kezdete: 2024. október 30. 18 óra

A party helyszíne: elsősorban az első emeleti aula


Jelentkezni az alábbi linkre kattintva lehetséges:

https://tmy.hu/dW2j8gC


A partyn minden munkatársunkat (kutató, oktató, adminisztratív...) és az intézethez kötődő PhD hallgatókat szívesen látjuk.


Otthoni sütit, italt lehet hozni, de az intézet is készül sörrel, üdítővel és szendvicsekkel.


Mindenkit sok szeretettel várunk a Halloween Partyra, október 30-án 18 órától a Biológia Intézetben!

Friss Hírek

Hegeduszora_nyiltak_a_viragok_es_a_kiallitas

Több érzékszervet is gyönyörködtető esemény helyszíne volt 2024. október 14-én a Szegedi Tudományegyetem Rektori Épületének aulája. Dr. Zalatnai Márta fotókiállítását Benedekfi Zoltán hegedűművész előadása tette még különlegesebbé. Az SZTE Füvészkert biológusának döntően védett növényeket bemutató tárlatát november 27-éig bárki megnézheti a Dugonics téri épületben.